Samsungov novi 8K televizor

blank

Uz najnoviju generaciju QLED 8K TV-a, Samsung je predstavio i prošireni portfelj QLED 4K, Lifestyle i MicroLED uređaja

Samsung je nedavno predstavio nove Galaxy S20, Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra Android pametne telefone koji snimaju video u 8K rezoluciji. Snimljene video sadržaje možete gledati na Samsungovom 8K televizoru koji je predstavljen na Samsung Forumu, u Mediteranskom konferencijskom centru u gradu Valleta na Malti.

Najnapredniji Samsungov televizor od 65, 75 i 85 inča, Q950TS QLED 8K, korisnicima nudi kvalitetu slike i zvuka, inteligentne AI mogućnosti i vrhunski dizajn. Revolucionarni Infinity Screen omogućava prikaz slike u omjeru od 99% naspram cjelokupne veličine uređaja, dok tanka konstrukcija širine 15 mm te šest ugrađenih zvučnika poništavaju granice između televizora i okoline.

Samsung Q950TS QLED 8K
Samsung Q950TS QLED 8K

Samsung je predstavio Q900TS i Q800T, čime je proširena ponuda QLED 8K televizora. Ovi uređaji dolaze u veličinama od 55 do 98 inča. Također, Samsung je svoj portfelj proširio i novom ponudom QLED 4K televizora: Q60Z, Q70T, Q80T, Q80T i Q95T, dostupnim u veličinama od 43 do 85 inča.

Smart Screen mogućnosti uz pomoć AI-ja te Samsungovog 8K procesora i operativnog sustava Tizen omogućavaju novim uređajima prikaz sadržaja na 33 milijuna piksela. Najavljeno je i gledanje Disney+ sadržaja na svim Samsungovim televizorima u Europi.

Multi-View je opcija idealna za one koji često koriste druge uređaje dok gledaju televiziju. Ovaj način rada omogućava da se sadržaj s mobilnog uređaja prikaže u jednom dijelu TV zaslona, uz mogućnost odabira između različitih opcija izgleda za dva prozora.

blank

Tap View čini povezivanje pametnih telefona s televizorom lakšim nego ikad. Korisnicima se sada može prikazati sadržaj telefona na velikom zaslonu i to jednostavnim dodirom dvaju uređaja.

Na Samsung Forumu predstavljena je i nova linija inovativnih MicroLED televizora. Modularna
tehnologija MicroLED uređaja nema ograničenja kada se radi o veličini, rubovima i rezoluciji. Uz
veličine od 75 do 292 inča, MicroLED pruža personalizirani i cjeloviti osjećaj prilikom gledanja
najrazličitijih sadržaja.

Samsung The Sero
Samsung The Sero

Samsung je najavio i europsko lansiranje potpuno novog lifestyle televizora The Sero.

The Frame u 2020. godini dolazi u novim veličinama od 32 i 75 inča, čime se širi dosadašnja ponuda. Uz novu auto-curation opciju na bazi umjetne inteligencije, Art Store aplikacija The Frame televizora sada korisnicima može preporučiti umjetnička djela u skladu s njihovim jedinstvenim ukusom.

Samsung The Serif
Samsung The Serif