Prvi automobilski karaoke sustav Roxie

blank

Dok se vozite u vašem automobilu, a volite pjevate, trebali biste imati Roxie, mobilni karaoke sustav s mikrofonom velikog dosega

Roxie je karaoke sustav namijenjen korištenju tijekom vožnje. Svi putnici u vozilu mogu zajednički pjevati i tako uživati u vožnji. Plug and play karaoke stanica ima i zvučne efekte, a ugrađen je KTV DJ koji pomaže pri odabiru glazbe, uz glasovne pomoćnike Siri i Google Assistant koji se koriste za komunikaciju s Android i iPhone pametnim telefonima.

blank

Napajanje se obavlja putem utičnice upaljača, a Roxie je Bluetooth uređaj s FM podrškom, kompaktnih dimenzija, te se uparuje s pametnim telefonom i na stereo sustav vozila. Mikrofon hvata glasove svih putnika, i na prednjim i na stražnjim sjedalima, reducira povratni zvuk iz zvučnika automobila te se koristi bez ruku.

U vozilu je moguće stvoriti bilo kakvo okruženje, poput velike koncertne dvorane, kina, katedrale s 3D surround zvukom. Roxie je funkcionalan s Apple Music, Spotify, Tune In, YouTube i mnogim drugim glazbenim aplikacijama. Dakle, izbor glazbe je u milijunima različitih pjesama.

Roxie je jednostavan za postavljanje. Uključite Roxie u utičnicu upaljača u vozilu. Spojite mikrofon i montirajte ga na instrument ploču. Preuzmite aplikaciju Roxie za svoj iPhone ili Android telefon i slijedite upute za uparivanje i povezivanje telefona s Roxie. Zatim slijedite upute iz aplikacije za podešavanje FM radija u automobilu, za reprodukciju glazbe s telefona na stereo uređaj. Zatim izgovorite “OK Roxie” da biste se kretali kroz vašu glazbu, popise pjesama i pjevali.