Toyota RAV4 Hybrid Black Edition sa 360-stupanjskom kamerom

blank

Krajem listopada 2020. na hrvatsko tržište stiže specijalno izdanje modela RAV4 s crnim detaljima, a Toyota pozornost privlači i u tehnološkom pogledu

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition, kad stigne na hrvatsko tržište, imat će 360-stupanjsku kameru, digitalno osvrtno zrcalo, JBL premium audio sustav s devet zvučnika i DAB prijemnikom, inteligentne parkirne senzore te bežični punjač pametnih telefona.

Toyota Safety Sense sustav i integracija pametnog telefona s Apple CarPlay i Android Auto aplikacijama dio su serijske opreme u crnoj izvedbi RAV4 modela, a oprema (serijski i opcijski) odgovara trenutnom modelu RAV4 Style.

blank

Novo specijalno izdanje modela RAV4 imat će istaknute unutarnje i vanjske monokromatske detalje. Midnight Black karoserija sa sukladnom crnom prednjom rešetkom, donjom rešetkom i branicima, pokrovima vanjskih zrcala, zaštitom podvozja, stražnjim ukrasnim detaljima i spojlerom upotpunjava se 19-inčnim sjajnim crnim kotačima od lake legure.

U interijeru su presvlake sjedala od crne umjetne kože visoke kvalitete sa sivim šavovima čime se jasno naglašava po čemu će RAV4 Hybrid Black Edition s ponoćno crnom bojom biti prepoznatljiv. Izgled upotpunjuju crna obloga stropa i unutrašnji ukrasni elementi.

blank

Atraktivnost popularnog Toyotinog SUV-a podignuta je na višu razinu odabirom samo jedne boje za čitavu vanjštinu koja ističe oštre kutove i naglašava sjaj površina karoserije. Čak su i inteligentni parkirni senzori crni tako da je jedino odstupanje od crnog izgleda kromirani Toyotin amblem u sredini prednjeg dijela automobila.

blank