Viber daruje zanimljive nagrade i najavljuje novosti kroz suradnju s FC Barcelona

blank

Upoznajte igrače FC Barcelona, provedite dan s legendarnim igračem, osvojite dresove nogometnog kluba koji postoji od 1899. godine

Viber i katalonski nogometni klub FC Barcelona surađuju od sezone 2017./2018. i od tada je Viber službeni klupski komunikacijski kanal. Rakuten Viber kroz nove inicijative započinje novo poglavlje u partnerstvu s klubom.

Upoznajte igrače Barcelone kroz ekskluzivni Q&A s trenutnom momčadi FC Barcelone, tijekom kojeg će igrači odgovoriti na 5-10 unaprijed odabranih pitanja fanova. Fanovi imaju jedinstvenu priliku svoja pitanja poslati putem member-to-member (m2m) messaging opcije u svim Viber Communityjima FC Barcelone, a igrači će odabrati ona najbolja. Sudjelovat će igrači: Marc-André ter Stegen, Frenkie de Jong, Miralem Pjanić, Sergiño Dest, Clément Lenglet i Antoine Griezmann.

Kroz Dan s legendom fanovi imaju jedinstvenu priliku provesti jedan dan u Communityju s legendarnim igračem FC Barcelone. Odabrani igrač će u ožujku preuzeti upravljanje Communityjem, a fanovi će moći sudjelovati u jednom tipičnom danu u njegovom životu.

Viberovi korisnici jednom mjesečno imaju priliku osvojiti dres s autogramom za sezonu 2020./2021., i to previđanjem pobjednika utakmice, bez kompliciranih pravila i sustava bodovanja iz prošlih sezona, što im omogućuje lakše i jednostavnije sudjelovanje.

Fanovi će svakoga mjeseca imati priliku postati zvijezde communityja i to dijeljenjem svoje priče i putovanja koje su prošli od otkrivanja kluba FC Barcelona.

Moći će se osvojiti i druge nagrade kojima će se proslaviti predstavljanje ruskog FC Barcelona communityja i daljnji rast ostalih Viber communityja kluba. „Od sad, Barça svojim navijačima
priča i na ruskom“, izjavio je Sergiño Dest.

Viberovi korisnici međusobno će si moći slati potpuno nove FC Barcelona stickere osmišljene za novu sezonu, koji uključuju i likove igrača. Za razliku od prošlogodišnjih crtanih stickera, novi će sadržavati fotografije lica igrača. Radi se o vrlo posebnom sticker paketu koji sadrži sve igrače iz nove sezone.