Tele2 organizira nagradnu igru za korisnike koji prijeđu na e-račun

blank

U nagradnoj igri možete osvojiti Samsung Galaxy A8, PlayStation 4 Pro te besplatnu Tele2 pretplatu u tarifi Raspali s Bezbroj GB.

Ako spadate u ekološki osviještene korisnike ili pak u one koji ne vole papir i žive u digitalnom svijetu, a privatni ste pretplatnik Tele2 mreže, možete sudjelovati u nagradnoj igri koja traje sve do kraja 2018. godine.

Aktivacijom Tele2 e-računa svoj mjesečni račun možete preuzeti na MojTele2 portalu, a spajanjem na internetsko bankarstvo i platiti. Zatim se uključite u nagradnu igru „e-računaj za super nagrade” te pošaljite SMS poruku sa sadržajem EBILL na broj 13443. Sudjelovat ćete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti smartfon Samsung Galaxy A8, igraću konzolu PlayStation 4 Pro ili besplatnu Tele2 pretplatu u tarifi Raspali s Bezbroj GB.

Nagradna igra odvija se u tri kola – prvo kolo završava 30. lipnja 2018, drugo kolo završava 30. rujna 2018 dok treće kolo završava 31. prosinca 2018. Izvlačenje prvog kola održat će se 3. srpnja, drugog 3. listopada 2018, a završno izvlačenje bit će organizirano 7. siječnja 2019. Sva izvlačenja će se provoditi metodom slučajnog odabira.